ivy in de heiden
ivy in de ochtend zon
ivy in de bergen
ivy en de schaduw

Over ons


Wij hadden in 2000 onze eerste hond, een kruising tussen een rottweiler en een Husky. Deze hebben we na 13 jaar moeten laten inslapen.
Omdat deze hond een sul eerste klas was, durfden we ivm met de gastouder opvang bij ons thuis niet nog een hond te nemen.

In 2019 hebben we onze tuin aangepast, waardoor er een afgeschermd gedeelte ontstond, waar ook een hond gedurende dag kon verblijven, gescheiden van de kinderen, want het kriebelde toch wel om weer een hond in ons gezin te verwelkomen.

Tijdens de zomervakantie hebben we er over nagedacht welke ras bij ons gezin zou passen en de witte herder kwam op de short list, zeker ook vanwege zijn karakter.

Toen wij tijdens een van de laatste dagen in een restaurant waar wij zaten er ineens 2 witte herders binnen kwamen, was de keus snel gemaakt. Bij thuiskomst zijn we gaan bellen en mailen met fokkers en kwamen al snel uit bij "Of Haely's Future".
Er was daar net een nestje en wij waren 1 van de gelukkige om daar samen met Greetje een pup uit te kiezen die bij ons paste.

Nadat we de pup in huis hadden, kwam bij ons steeds meer ter sprake om een nestje volgens de regels van de VZWH te fokken. Ondersteund door Greetje, zijn we begonnen om langzaamaan aan alle kwalificatie's te gaan voldoen.